I den franske byen Montpellier bor juveltyven Sven. Når han går på tyvetokt om natten, kler han seg ut som varulv for å skremme dem som eventuelt tar ham på fersk gjerning. Det går bra helt til han blir oppdaget av ekte varulver. De er svært misfornøyde med at en konkurrent har beveget seg inn på deres jaktmarker, og prøver å sette ham ut av spill.

I dette albumet leker Jason i kjent stil med referanser fra film og annen populærkultur. Samtidig forener han spenning, surrealisme, humor, romantikk og alvor i en og samme fortelling.

ISBN 9788292863121
Pris: 198,–
Format: 20 x 29 cm
Innbundet, 48 sider.

ANMELDELSER:

«Nok en varulvhistorie som vil varme deg om hjerterøttene!»
– John Landis, regissør av «An American Werewolf in London».

OM JASON:

«One of the medium’s finest storytellers.» – Publishers Weekly

«Jason’s work deserves to be pored over, studied, and pondered. The beautifully simple art and wonderful storytelling are well worth any cost.» – www.comicsbulletin.com

«Jason’s confidence is justified, because “Low Moon” meets all its marks, delivering consistent entertainment. – Matt Dube, www.guttergeek.com

«Jason er blant Norges aller fremste serieskapere. I utlandet er han nærmest for en superstjerne å regne og hadde nylig på trykk en stripe i det høythengende New York Times Magazine. En ære få kan skryte på seg.» – Andreas Wang, OCX og Serieteket Deichmann.

ISBN Number:


Shipping:

Successfully Added Item To Shopping Cart!

To Checkout »