To hundre og sekstini dagar med regn.
Han ser lauvet falla som kalenderark frå trea.
To hundre og sekstini dagar.
Og kvar gong det regnar, saknar han sin beste ven.

ISBN 9788292863558
Pris: 249,–
Format: 210 x 290 mm
Innbundet, 48 sider.

Rights sold: Korean, English, German, Slovak.

ANMELDELSER OG OMTALE:

«Det er virkelig en vakker og gjennomført bok, med tekst og illustrasjoner som kler hverandre usedvanlig godt.» – Line Harr Skagestad, Numer.

«Stemningsfulle bilder. Gjennomførte duse farger kler de vakre, detaljrike illustrasjonene, og setter et tydelig særpreg på boken. Spennende synsvinkler skaper dynamikk og variasjon gjennom historien.» – Juryuttalelse, Årets vakreste bøker 2015.

« … Fin billedbok om vennskap. … Roald Kaldestad har skrevet en ren og fin tekst, men først og fremst er det Bjørn Rune Lies illustrasjoner som bærer framstillingen og skaper stemningen. … Og sin posisjon i eliten av norske barnebokillustratører har han siden bare styrket, [og] ikke minst med To hundre og sekstini dagar– Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad.

« … ei nydeleg og litt trist forteljing om venskap. Om det å oppleva at bestevennen flytter, om historia dei har hatt i lag og om saknet og lengta og om regn. Masse regn. Og eit nytt håp. … Biletboka er vakkert illustrert der gråblått og raudt er hovudfarger.» – Camilla Ruhs, Pirion.

ISBN Number:


Shipping:

Successfully Added Item To Shopping Cart!

To Checkout »