Kunstneren Øivin Horvei har vandret mye omkring i Oslos gater. En dag så han navnet K. Mustermann på en ringeklokke ved inngangen til en bygård. Etter hvert oppdaget han det samme navnet på ringeklokker over hele byen og undret seg over hvem denne K. Mustermann kunne være. Er det én person som eier utallige leiligheter? Eller kan det være mange mennesker som deler det samme navnet? Finnes det noen sammenheng? Og finnes det egentlig en virkelig K. Mustermann? Horvei laget iallfall 12 porttretter av K. Mustermann. Og i denne boka har 12 forfattere skrevet tekster om hver sin K. Mustermann. Bidragsyterne er: Eivor Vindenes, Simon Stranger, Per Olav Kaldestad, Mette Karlsvik, Lina Undrum Mariussen, Audun Mortensen, Kjersti Annesdatter Skomsvold, Terje Thorsen, Olav Øyehaug, Knut Nærum, Ingeborg Arvola og Gro Dahle. Dette er en original og morsom bildebok for barn, men som like gjerne kan leses av voksne.

ISBN 9788292863404
Pris: 269,–
Format: 21,0 x 29,0 cm.
Innbundet, 32 sider.

Rights sold: German, Simplified Chinese.

ANMELDELSER OG OMTALE:

«… Man blir ikke ferdig med K. Mustermann i en håndvending. Stadig er det nye ting å oppdage i bildene, samt nye måter å tolke dem på. Dette må nok være en av de rikeste og mest formsterke bildebøkene jeg har lest i år, …» – Heidi Sævareid, Numer.

«… ei bok man kan lese for små som store barn, den kan trekkes frem i et middagsselskap, som en oppmuntring til noen som har en tung dag, eller som inspirasjon hvis man står fast i en eller annen kreativ prosess.» – Lena Ramberg, bokmerker.org

ISBN Number:


Shipping:

Successfully Added Item To Shopping Cart!

To Checkout »