Årstidene er en underholdende opplevelsesbok, som også gir tradisjonell lese- og språktrening. Gjennom poetiske og originale sammenstillinger av ord og bilder inspirerer den til filosofering og samtaler mellom barnet og den voksne leseren. Boka gir et bilde av menneskers forhold til årstidene, vær, tid, natur og omgivelser. Gjennom dette skildres en verden som er permanent og forutsigbar, men også i kontinuerlig utvikling og bevegelse. Årstidene er en oppfølger til Bilder av folk, som i 2009 ble kåret til «Verdens vakreste bok».

Blexbolex / Bernard Granger (f. 1966) er en fransk illustratør, bildebokforfatter og serietegner, som har oppnådd stor nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Han har gitt ut 12 bildebøker og mange tegneseriealbum og -hefter. Hans visuelle verden er stilisert, dekorativ og fargesterk, ofte med en nostalgisk og humoristisk tilnærming.

ISBN 9788292863152
Pris: 249,–
Format: 20 x 26 cm
Innbundet, 176 sider.

ANMELDELSER AV «BILDER AV FOLK»:

«Makeløs bildebok som overrasker, overvelder, overbeviser – og overbegeistrer! … Bilder av folk er en utrolig kraftfull bok – vakker, tankevekkende, lattervekkende, skummel og utfordrende. Det går ikke an å bli ferdig med den etter kun én gjennomlesning, så jeg er rent lykkelig over å ha den i bokhyllen min.»
– Heidi Sævareid, www.barnebokkritikk.no.

«… Ideen med de utfyllende eller konfronterende titlene og den fingerspisslekre utførelsen av illustrasjonene gjør boka til et designsukkertøy av ypperste klasse. Verdens vakreste bok, til å bla i, smake på, snakke om og legge tilfeldig frem på stuebordet eller i designerstudioet til egen og alles fryd. …»
– Rune Johan Andersson, Numer.

«Dette er ei påkosta bok med klassisk stiv perm og smussomslag i eksklusiv kvalitet, papirkvaliteten inne i boka er også god. Bilder av folk er eit gjennomført designobjekt … Bilder av folk er eit imponerande overskotsprosjekt prega av sterk visuell intelligens og er ei bildebok for barn, vaksne og barn og vaksne saman.»
– Ingeborg Mjør, Dag og tid.

«Vakker prisvinner. Dette er i utgangspunktet en bildebok for barn, men med sitt overraskende og underfundige innhold fungerer den også som en slags visuell poesibok for kunstinteresserte voksne. … For spesielt interesserte er dette en perle.»
– Elisabeth Høye, Foreldre & Barn.

ISBN Number:


Shipping:

Successfully Added Item To Shopping Cart!

To Checkout »