Av og til trenger både barn og voksne en pause fra fornuftige og hverdagslige gjøremål. Da kan det være fint å ha en park i nærheten hvor man kan leke, slappe av og la tankene vandre. Denne boken er en slik park – et surrealistisk friområde der alt kan skje.

I Parken er det plengress og benker folk kan sitte på når de filosoferer. I Parken er det mange vesener, her kan man bl.a. møte små og store dyr, fargerike fugler, en burugle og noen drager. Det er også en litt nifs parkvakt der, og busker man kan gjemme seg bak. I Parken er det en dam med en øde øy. Der sitter en gammel mann sammen med skilpadden sin, de elsker poesi og sitronbrus. Her er det også en kiosk som selger drømmer og alt man kan tenke seg.

Denne bildeboken kombinerer humor, filosofi og barnlig anarki i et moderne og lekent formspråk. Målgruppen er barn i alderen 4–10 år, men boken har også stort potensiale som en «allalder-bok».

Parkvesen og andre vesener er valgt ut til å delta i Kulturrådet og Bokhandlerforeningens BLA!-kampanje, som promoterer fem utvalgte norske bildebøker.

Øystein Dolmen har en mangfoldig kunstnerisk produksjon bak seg og er bl.a. kjent som Knutsen i Knutsen & Ludvigsen, samt sitt store engasjement for barn og deres rett til et kulturelt tilbud på deres egne premisser.

Yokoland er et illustrasjon- og designstudio bestående av Aslak Gurholt Rønsen, Espen Friberg og Thomas Nordby. De har gjort seg svært bemerket med sine arbeider og har vunnet en rekke priser – både nasjonalt og internasjonalt.

ISBN 9788292863015
Pris: 228,–
Format: 21 x 25 cm
Innbundet, 62 sider.

Rights sold to France, Sweden.

ISBN Number:


Shipping:

Successfully Added Item To Shopping Cart!

To Checkout »